• Papan Foam PVC
  • Cast Lembar Akrilik
  • babagan
  • PENGGUNAAN PRODUK

    Produk kita digunakake ing akeh industri

  • Pusat Berita

    Sesuaikan produk sampeyan karo kabutuhan industri

  • Conatct Kita

    Layanan 24 Jam Online

  • Babagan Kita

Pabrik kita nyakup 80000㎡, kanthi 120 tenaga ahli. Kita duwe 6 lini produksi, 4 kanggo sheet akrilik, loro liyane kanggo papan busa PVC. Kabeh bahan baku prawan 100% saka Jepang, kanggo njamin kabeh produk kanthi kualitas tinggi.

Waca liyane